Wat doe jij

Tijd om te ondernemen!

Ondernemer ben je niet geworden, omdat je zo graag met personeelsconflicten in aanraking komt. Een eigen zaak heb je niet opgericht, omdat je zo graag je eigen financiële administratie op orde wilt houden. Je bent niet een zelfstandige geworden om vervolgens volledig afhankelijk te worden van andere bedrijven en hun agenda.

Je wilt creatief ondernemen, rust binnen de eigen organisatie, uitdagingen aangaan en jouw dromen nastreven.  En aan de andere kant verlangt de organisatie en het personeel  een leider die een visie nastreeft, die gemotiveerd is, die weet waar de kansen liggen binnen de branche.

Het is tijd om hier iets aan te doen… Maar tijd is juist het probleem! Waar haal je de tijd vandaan om de organisatie een boost te geven. Wie helpt jou?

Om je bij te staan bij de keuzes voor de organisatie en te ondersteunen bij de werkzaamheden waar je moeite mee hebt kun je 2U Advies & Administratie inhuren. Het oriënterende gesprek en het daaropvolgende gespreksverslag zijn gratis, dus dat is al mooi meegenomen.

2U Advies neemt de tijd voor jou en jouw organisatie en geeft je twee keer zoveel terug. Neem contact op via één van de bekende kanalen. Dan kunnen we samen zien wat ik voor jou kan betekenen.